DomovProjektiE-novičnik

E-novičnik

Mladinski svet Slovenije pripravlja Mladinske novice, ki izidejo vsakih 14 dni v elektronski obliki. V Mladinskih novicah informiramo mlade o dejavnostih in področjih dela MSS ter priložnostih in temah, ki so mladinsko relevantne.

Naročite se na e-novičnik MSS:

* obvezno polje
Oblika emaila:

S prijavo na Mladinske novice izražate, da želite občasno prejemati obvestila Mladinskega sveta Slovenije. Zagotavljamo, da bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z veljavno zakonodajo in uporabljali zgolj v namene informiranja o dejavnostih in področjih dela MSS ter temah, ki so mladinsko relevantne.

Za obvečanje uporabljamo platformo Mailchimp. S klikom na “naroči se na novice” se strinjate, da bodo vaše informacije uporabljene tudi s strani Mailchimp-a. Več o Mailchimp-ovi politiki zasebnosti lahko prebete tukaj.

Z Mladinskih novic se lahko odjavite kadarkoli s klikom na link na dnu emaila z Mladinskimi novicami. Za več informacij smo vam na voljo na info@mss.si.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.