Oznaka: MSS

23 Jun 2023

Trajnostni piknik v Sežani

Na zadnji šolski dan, 23. 6. 2023, je bil v Mestnem parku Sežana izveden Trajnostni piknik. Organiziran je bil v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije in Komisijo za mladinska vprašanja v občini Sežana. Organizatorki piknika sva kontaktirali različne lokalne mladinske organizacije, ki so na stojnicah prestavljale svoje delovanje. Na trajnostnem pikniku so sodelovali: Klub študentov […]

20 Jun 2023

MSS na največjem evropskem dogodku za mlade v Strasbourgu

Mladi iz evropskih držav smo se med 9. in 10. junijem 2023 odpravili v Evropski parlament na največji mladinski dogodek v Evropi - Evropski mladinski dogodek EYE 2023 (European Youth Event). Dogodek je združil več kot 10.000 mladih iz celotne Evrope in sveta, na številnih delavnicah pa smo si izmenjali in oblikovali svoje misli o prihodnosti Evrope. Dogodek je potekal tradicionalno že petič, predstavniki Mladinskega sveta Slovenije in organizacij članic pa smo se ga tokrat udeležili tretjič.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.