POBUDA.SI

Mladi za boljšo družbo.
Spletna stran za mlade in druge, ki se želijo
angažirati in participirati.

MOJA POBUDA

  Ta stran je namenjena zbiranju mnenj in predlogov mladih o tem, kakšne spremembe bi si želeli videti v svojem okolju. Male ali velike ni pomembno. Mladinski svet Slovenije predloge, ki jih lahko preberete nižje na tej strani, zbira, združuje znotraj podobnih tematskih polj (npr. stanovanjska problematika, izzivi mladih s transportom ...) in jih potem zagovarja pri odločevalcih (npr. na pristojnem ministrstvu predstavimo ideje, na mladinski konferenci EU pridemo do plana, kako umestiti v načrte EU ...). Tudi če je več mnenj zelo podobnih, to samo pomeni, da je več mladim ena stvar res pomembna.

  Da bo sporočilo lažje prenesti naprej, pa te prosimo, če v njem ne pozabiš napisati zakaj se ti zdi ta ideja pomembna, kaj ideja je in morda, če poznaš, če se kje že kaj podobnega izvaja, da nam to napišeš ali pa kar dodaš povezavo.  POBUDE

  MSS NOVICE

  Prijavi se na mailing listo, da boš seznanjen(a) s svežimi novicami.
  Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.