Domov Organizacije Mladi forum Socialnih demokratov

Mladi forum Socialnih demokratov

Mladi forum Socialnih demokratov je sodobna socialna demokracija mladih, ki svoj pogled na svet oblikujejo na vrednotah svobode sleherne posameznice in posameznika, solidarnosti kot temelja družbene integracije, vseh vrst enakopravnostistrpnosti do drugačnosti, internacionalizma in pravice do varnosti v vseh oblikah. Te poglede Mladi forum uresničuje z uveljavljanjem svojih politik in delovanjem na lokalnih, regionalnih, nacionalni in mednarodnih ravneh. Smo slovensko socialistično gibanje mladih in uveljavljen člen v družini evropske in svetovne socialistične mladine.

 

Večji projekti Mladega foruma:

  • Lolipop: Poletni festival, kjer mladi socialdemokrati iz Slovenije, Zahodnega Balkana in drugih evropskih držav, zabavajo in izobražujejo o socialdemokratskih temah. Zadnja tema (2010) je (bila) Izobraževanje in socialna vključenost mladih, leto prej pa Spoštujmo razlike…
  • Super Družba: Projekt Mladega foruma za povečanje participacije mladih na volitvah. Projekt je lani prejel slovensko nagrado Karla Velikega in se potegoval za nagrado tudi v Evropi.
  • Tristopenjski seminar: Izobraževalni seminar Mladega foruma za nove člane (1.), „stare“ člane (2.) ter vodje lokalnih  klubov MF (3. stopnja).
  • Seminar „Piran“: Tradicionalni seminar, ki se zadnja leta izvaja v Velenju je namenjen mladim socialdemokratom iz držav Zahodnega Balkana. Vsako leto obravnavamo različne teme mladih (trajnostni razvoj, človekove pravice, enake možnosti, neformalno izobraževanje…), ki so nam vsem skupne.

 

(vir: Mladi forum socialnih demokratov)

Mladi forum Socialnih demokratov
Levstikova ulica 15
1000 Ljubljana

Telefon: 01 24 44 116
E-pošta: gensek@mladiforum.org
Spletno mesto: http://www.mladiforum.org

Facebook: https://www.facebook.com/mladiforum

Twitter: https://twitter.com/Mladiforum

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.