Domov Organizacije Mlada Slovenija

Mlada Slovenija

Mlada Slovenija  podmladek NSi je dinamična in moderna mladinska organizacija. Združuje mlade od 15. do 32. leta in si prizadeva za njihovo večje družbeno angažiranje ter za aktivnejšo vlogo mladih na vseh področjih delovanja in odločanja v družbi.

MSi združuje mlade, ki si upajo pokazati svoje sposobnosti, vrline in znanje, se javno izpostaviti, pokazati, da znajo biti resni in odgovorni. Hkrati nudi tudi možnosti za učenje, zabavo, inovativnost, vodenje, organizacijo, sklepanje novih prijateljstev in na koncu koncev za ustvarjanje nove generacije politikov, ki imajo izoblikovana stališča ter jih znajo tudi javno predstaviti in zastopati.

Preko vsega leta z raznovrstnimi predavanji, tečaji, posveti, in podobnimi aktivnostmi skrbimo za izobraževanje in pridobivanje novega znanja naših članov. Mladi se z vodenjem organov podmladka in organizacijskih oblik učijo organizacije in vodenja. Prav tako nudimo tudi veliko športnih in družabnih dogodkov.

Aktivni smo tudi na mednarodnem področju. Na voljo je veliko priložnosti za mednarodno povezovanje in različne aktivnosti v okviru podmladka Evropske ljudske stranke (YEPP) ter v Junge Alpenregion.

MSi je vidna in prepoznavna tudi zaradi aktivne vloge v medijskem prostoru – redno v izjavah za javnost in na novinarskih konferencah predstavljamo svoja stališča, sodelujemo v oddajah in soočenjih mnenj. MSi je z vsem bogatim spektrom možnosti, aktivnosti in predvsem močnim aktivnim članstvom velika dodana vrednost za vso slovensko mladino.

(vir: Mlada Slovenija)

Mlada Slovenija – podmladek Nove Slovenije
Dvorakova ulica 11a
1000 Ljubljana

Telefon: 01 241 66 60
GSM: 041 562 000
Faks: 01 241 66 61
E-pošta: tajnistvo@mladaslovenija.si
Spletno mesto: http://www.mladaslovenija.si/

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Mlada-Slovenija/129305420427664https://www.facebook.com/pages/Mlada-Slovenija-MSi/315071221841733

Twitter: https://twitter.com/MladaSlovenija

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.