Domov Vabljeni v delovno skupino za trajnostni razvoj
25.05.2021

Vabljeni v delovno skupino za trajnostni razvoj

Mladinski svet Slovenije ustanavlja delovno skupino za trajnostni razvoj mladih in mladinskih organizacij, v kateri bodo članice in člani skrbeli za okoljski in družbeni vidik trajnostnega razvoja mladinskih organizacij ter ozaveščanje mladih o okoljski prihodnosti.

S svojim delovanjem bo skupina podpirala mladinske organizacije v trajnostnih odločitvah in iskala rešitve na izzive mladinskih organizacij, s katerimi se srečujejo na področju naslavljanja tematik trajnostnega razvoja.

V skupino vabimo mlade posameznice in posameznike, predstavnike in člane mladinskih organizacij, ki si želijo biti aktivni na področju okoljske problematike in bodo s svojim delovanjem delili svoje znanje ter izkušnje pri razvijanju pobud namenjenih mladinskim organizacijam in mladim. Delovanje delovne skupine bo naravnano v smeri zagotavljanja kreativnega prostora in spoštovanja drug drugega, v katerem bodo člani lahko izražali in delili svoja stališča ter s pomočjo drugih članov skupine in s podporo Mladinskega sveta Slovenije organizirali akcije in pobude ter določali usmeritve naslavljanja izzivov trajnostnega razvoja v mladinskih organizacijah.

Vloga skupine bo tudi zbiranje pobud mladih in mladinskih organizacij ter skrb za sodelovanje z odločevalci.

Delovna skupina se bo predvidoma sestajala enkrat mesečno oz. vsaka dva meseca (po potrebi in glede na čas članov delovne skupine). Skupina bo tesno sodelovala s podpredsednico Mladinskega sveta Slovenije za trajnostni razvoj Nino Rogelj Peloza.

Prosimo vas, da svojo zainteresiranost za sodelovanje potrdite tako, da izpolnite ta obrazec do 10. junija 2021.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 040 480 411 (Martin).

Veselimo se sodelovanja z vami in vašega prispevka k trajnostni prihodnosti.

Vabilo v delovno skupino si lahko prenesete s klikom na to povezavo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.