Domov Vabimo k sodelovanju v natečaju ZGANI SE!
29.10.2014

Vabimo k sodelovanju v natečaju ZGANI SE!

Vabimo vas, da s svojo kreativnostjo, inovativnostjo, kritičnim pogledom in idejami sodelujete na  natečaju ZGANI SE! V okviru projekta »Pobuda.si: Mladi za boljšo družbo« želimo opozoriti, da je pomembno sodelovanje mladih pri sprejemanju odločitev in ustvarjanju boljše družbe, tako na lokalnem, državnem, pa tudi evropskem oz. mednarodnem nivoju.

 

Predvsem pa želimo pokazati, da lahko mladi s skupnimi močmi spreminjamo družbo. Prispevajte svoje prispevke in se nam pridružite pri osveščanju družbe o pomenu vključevanja mladih v odločanje!

 

K sodelovanju v natečaju še posebej vabimo vse mlade ter (za skupinsko nagrado) učence zadnje triade osnovnih šol ter vse razrede srednjih šol.

 

Prispevki so lahko v obliki:

1.    fotografije, risbe, slike, stripa ali drugega likovnega oz. grafičnega izdelka

 2.    kratkega video posnetka;

 3.    kratkega besedila v kakršnikoli obliki; lahko je samo kratka misel, moto, kratek sestavek, dialog, verzi ipd.

V natečaju bomo podelili 15 nagrad posameznikom in vsaj 1 skupinsko nagrado – za najboljšo skupino oz. šolski razred (osnovne ali srednje šole).

 

Več informacij o projektu Pobuda.si najdete na portalu www.pobuda.si ali elektronskem naslovu pobuda@mss.si.

Celotno besedilo natečaja in obrazec za prijavo najdete tu.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.