Domov Vabilo prostovoljcem na Evropsko mladinsko konferenco
13.05.2021

Vabilo prostovoljcem na Evropsko mladinsko konferenco

Vabimo vas k sodelovanju kot prostovoljci na Evropski mladinski konferenci v Mariboru konec septembra. To je edinstvena priložnost, da sodelujete na dogodku v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU, pobliže spoznate proces evropskih mladinskih konferenc in oblikovanja resolucij v okviru predsedovanja, sodelujete z 200 predstavniki mladih in oblikovalcev politik iz cele Evrope, ter pridobite neprecenljivo izkušnjo in kompetence sodelovanja na mednarodnih dogodkih.

Iščemo prostovoljce v dveh vlogah:

  • harvesting (vsebinska podpora skupinam pri delu, zapisovanje in sooblikovanje zaključkov)
  • tehnična in logistična pomoč

Konferenca bo potekala na spletu med 26. in 30. septembrom v okviru slovenskega predsedovanja Svetu EU. Prostovoljci bodo na konferenci prisotni od 24. do 30. septembra in sodelovali na spoznavnem usposabljanju v živo v Mariboru 31. julija (z možnostjo prenočišča). Bivanje, hrana in potni stroški do 35€ na povratno vožnjo do usposabljanja in konference so kriti.

Več informacij najdete v priloženih priponkah.

Prijave za harvesterje zbiramo z elektronsko prijavnico tukaj.
Prijave za tehnično in logistično pomoč zbiramo z elektronsko prijavnico tukaj.

Rok prijave je 15. julij.

Datoteke - prenesi na klik

EMK-poziv-za-harvesterje.pdf
143.164 KB
EMK-poziv-za-logisticno-in-tehnicno-podporo.pdf
141.167 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.