Domov Vabilo: posvet o Nacionalnem stanovanjskem programu
24.09.2014

Vabilo: posvet o Nacionalnem stanovanjskem programu

Mreža za prostor in Mladinski svet Slovenije vabita predstavnike mladinskih organizacij in drugih organizacij, ki se ukvarjajo s stanovanjsko problematiko mladih na posvet Nacionalni stanovanjski program in mladi, ki bo v ponedeljek, 29. septembra 2014, z začetkom ob 17:00, v prostorih Mladinskega sveta Slovenije, Dunajska 5, Ljubljana (Delova stolpnica, 12. nadstropje).

Gre seveda za posvet na temo aktualnega predloga Nacionalnega stanovanjskega programa (NSP), namenjen pa je izmenjavi in/ali uskladitvi stališč med Mrežo za prostor in MSS. Vse organizacije, ki se prav tako ukvarjate s stanovanjsko problematiko mladih, pa ste vabljene, da prispevate svoja stališča in predloge, ki jih bomo poskušali smiselno vključiti v svoje mnenje o predlogu NSP. Prosimo, da nam svojo udeležbo potrdite najkasneje do petka, 26. septembra, do 15:00.

V branje:

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.