Domov Vabilo na svečano podelitev Nagrade MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih v letu 2018
20.03.2019

Vabilo na svečano podelitev Nagrade MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih v letu 2018

Vabimo vas na svečano podelitev, ki bo

v torek, 2. aprila 2019, ob 17. uri

v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport (Masarykova 16, Ljubljana).

Na Mladinskem svetu Slovenije letos ponovno, že deseto leto zapored, podeljujemo Nagrado MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih za leto 2018. S pomočjo razpisa spodbujamo mlade, da raziskujejo področje mladine ter sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in oblikujejo zaključke z omenjenega področja.

Na natečaj se je letos prijavilo 37 kandidatov. Kriteriji petčlanske ocenjevalne komisije, ki je pregledovala naloge, so bili aktualnost, uporabnost, struktura, pronicljivost ter izvirnost dela.

Na dogodku bomo razglasili tri najboljše naloge v obeh kategorijah; najboljša diplomska naloga in najboljša magistrska naloga. Po predlogu strokovne ocenjevalne komisije in presoji Kolegija Mladinskega sveta Slovenije bomo avtorjema dveh najboljših nalog v vsaki kategoriji podelili finančni nagradi. Na podelitvi bomo izpostavili nekatera ključna spoznanja iz prijavljenih del, ki pomembno vplivajo na področje mladine.

Pridružil se nam bo tudi minister za izobraževanje, znanost in šport dr. Jernej Pikalo, ki bo nagovoril zbrane in podelil priznanja.

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.