Domov Vabilo na Posvet mladinskega sektorja 2014
15.10.2014

Vabilo na Posvet mladinskega sektorja 2014

Posvet mladinskega sektorja je letni dogodek namenjen mladim, mladinskim delavcem in voditeljem, predstavnikom mladinskih organizacij in organizacij za mlade in vsem drugim, ki na takšen ali drugačen način soustvarjajo in sooblikujejo področja, politike in programe za mlade.

 

Namen letošnjega posveta je izpostaviti pričakovanja sektorja in njegova priporočila za deležnike, ki skupaj z mladimi, mladinskimi organizacijami in organizacijami za mlade sektor tudi sooblikujejo. Naša skupna pričakovanja in priporočila bomo umestili v zaključno resolucijo posveta.

 

Posvet mladinskega sektorja bo potekal v

torek, 4. novembra 2014, s pričetkom ob 9.30 uri,

v Konferenčnem centru na Brdu pri Kranju.

 

Področja in tematike, ki smo jih uvrstili na dnevni red posveta, smo oblikovali na podlagi predlogov, ki smo jih prejeli in v skladu z aktualno situacijo v mladinskem sektorju. Natančen urnik posveta in tematike so opisane v prilogi vabila.

 

Posveta se bo udeležila tudi ministrica za izobraževanje, znanost in šport, dr. Stanka Setnikar Cankar, ki bo predstavila svoje poglede na situacijo ter načrte Vlade RS na področju mladine.

 

Prosimo vas, da se na posvet prijavite preko elektronske prijavnice. Prijave sprejemamo do 27. oktobra 2014.

 

Vsi udeleženci posveta boste do 28. oktobra 2014 prejeli osnutek končne resolucije, ki ga bo možno dopolnjevati pred in na samem posvetu.

 

Okvirni urnik posveta

 

Organizatorja dogodka sta Urad RS za mladino in Mladinski svet Slovenije.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.