Domov Vabilo na podelitev nagrade MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih
01.04.2015

Vabilo na podelitev nagrade MSS za najboljše diplomsko in magistrsko delo s področja mladih

Vabimo vas na svečano podelitev MSS-jeve nagrade za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih v letu 2014. Na dogodku bomo razglasili tri najboljše naloge v dveh kategorijah: najboljša diplomska naloga po bolonjskem sistemu in najboljša magistrska oziroma diplomska naloga po starem sistemu. Avtorjema najboljše naloge v vsaki od kategorij bomo podelili nagradi in izpostavili tudi nekatera ključna spoznanja iz prijavljenih del, ki pomembno vplivajo na oblikovanje mladih.

 

Podelitev bo v sredo, 8. aprila 2015, ob 17.30 v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport na Masarykovi 16 v Ljubljani.

Mladinski svet Slovenije že šesto leto zapored podeljuje nagrado za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih in s tem spodbuja mlade, da raziskujejo mladinsko področje ter sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in zaključke z omenjenega področja.

 

Letos se je na natečaj prijavilo 81 kandidatk in kandidatov, zato štiričlanska komisija ni imela enostavne naloge. Diplomska in magistrska dela so ocenjevali glede na aktualnost obravnavane tematike in njeno uporabnost, pozornost so namenili tudi strukturi naloge. Posebej so jih pritegnile naloge, ki obravnavajo področja mladinskih politik ter so izvirne in pronicljive.

 

Na podelitvi bodo poleg nagrad najboljšim zahvale prejeli tudi ostali, ki so se s svojimi deli prijavili na natečaj, prav tako bodo prejemniki zahval najbolj prizadevni mentorji.

 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na mss@mss.si.

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.