Domov Usposabljanje: EU mladinski dialog
21.02.2022

Usposabljanje: EU mladinski dialog

Kaj je mehanizem mladinskega dialoga EU? Kako potekajo cikli mladinskega dialoga? Kako lahko v procesu sodelujejo mladinske organizacije in druge organizacije, ki se ukvarjajo z mladimi? Kakšno financiranje je na voljo? Kako načrtovati in izvajati aktivnosti mladinskega dialoga, kakšne metode obstajajo? Kako lahko trenerji podprejo proces fasilitacije aktivnosti mladinskega dialoga?

Pridružite se nam na dvodnevnem usposabljanju o EU mladinskem dialogu, ki bo potekalo med 10. in 11. marcem od 10:00 do 14:00.

Cilj usposabljanja je opremiti mladinske delavce in trenerje z znanjem, spretnostmi in orodji za organizacijo in izvajanje lastnih projektov in aktivnosti EU mladinskega dialoga.

Usposabljanje bosta vodili Maja Drobne, alumni trenerka Mladinskega sveta Slovenije, ter Clara Drammeh, vodilna fasilitatorka Evropskih mladinskih konferenc v 9. ciklu EU mladinskega dialoga.

Usposabljanje bo potekalo v angleščini po Zoomu.

Prijave sprejemamo na elektronskem obrazcu do 3. marca.

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.