Domov Tvoja odločitEU: soočenje kandidatov/-k za evropske poslance/-ke
10.05.2019

Tvoja odločitEU: soočenje kandidatov/-k za evropske poslance/-ke

Vabljeni na NAJVEČJE MLADINSKO SOOČENJE KANDIDATK IN KANDIDATOV ZA POSLANKE IN POSLANCE V EVROPSKEM PARLAMENTU: Tvoja odločitEU!

Na skupnem mladinskem soočenju bomo s kandidati in kandidatkami naslovili mladinske tematike in problematike tako v slovenskem kot tudi evropskem prostoru. Iz prve roke boš lahko izvedel/-a kaj kandidati načrtujejo narediti za mlade če bodo izvoljeni v EP.

Soočenje Tvoja odločitev bo potekalo v ponedeljek, 13. maja 2019, ob 12. uri v Kinu Komuna (Tomšičeva ulica 2, Ljubljana).

Prijavi se na dogodek čim prej, saj je število mest omejeno, ter pridi postaviti svoje vprašanje kandidatom in kandidatkam za poslance in poslanke v EP.
Za udeležbo na dogodku izpolni elektronsko prijavnico. Na soočenje se lahko prijaviš do nedelje, 12. maja 2019.

Soočenja se bodo udeležili kandidati in kandidatke s sledečih političnih strank oziroma list: SD, SMC, LMŠ, NSi, Povežimo.se (&Pirati), Dobra država, Levica, DeSUS, SDS in SLS, Zeleni Slovenije, SAB, DOM ter ZSi. Listo političnih strank oziroma list bomo sproti dopolnjevali.

Dogodek bo moderiral Matej Zwitter, novinar na Radiu Študent in prejemnik nagrade Društva novinarjev Slovenije za dosežke mladih novinarjev.

Soočenje bo medijsko pokrito, v živo ga bo prenašala Slovenska tiskovna agencija (STA).

Za objave na družbenih omrežjih bomo uporabljali ključnik #TvojaodločitEU. Do dogodka na Facebooku lahko dostopate tukaj.

Organizatorji dogodka so: Dijaška organizacija Slovenije (DOS), Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Mladinski svet Slovenije (MSS), Mreža MaMa, Evropska mladinska kartica (EYCA) in Inštitut za politični menedžment (IPM).

#tokratgremvolit #GiveAVote

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.