Domov Svečana podelitev nagrade MSS za najboljše diplomsko oz. magistrsko delo s področja mladih v letu 2016
29.03.2017

Svečana podelitev nagrade MSS za najboljše diplomsko oz. magistrsko delo s področja mladih v letu 2016

Na Mladinskem svetu Slovenije smo letos tradicionalno, že osmo leto zapored, razpisali Nagrado MSS za najboljšo diplomsko oz. magistrsko nalogo s področja mladih v letu 2016 in s tem spodbudili mlade, da raziskujejo področje mladine ter sami podajajo relevantna mnenja, spoznanja in oblikujejo zaključke z omenjenega področja.
Letos se je na natečaj prijavilo 53 kandidatov. Kriteriji petčlanske ocenjevalne komisije, ki je pregledovala naloge, so bili aktualnost, uporabnost, struktura, pronicljivost ter izvirnost dela.

Vabimo vas na svečano podelitev nagrade MSS, ki bo
v ponedeljek, 3. aprila 2016, ob 16. uri
v veliki dvorani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport
na Masarykovi 16 v Ljubljani.

Na dogodku bomo razglasili tri najboljše naloge v dveh kategorijah; najboljša diplomska naloga po bolonjskem sistemu in najboljša magistrska naloga po bolonjskem sistemu oz. diplomska naloga po starem sistemu. Po predlogu komisije in presoji Kolegija Mladinskega sveta Slovenije bomo avtorjema obeh najboljših nalog podelili finančni nagradi, na podelitvi pa tudi izpostavili nekatera ključna spoznanja iz prijavljenih del, ki pomembno vplivajo na oblikovanje mladih.

Pridružila se nam bo tudi ministrica dr. Maja Makovec Brenčič, ki bo nagovorila zbrane in podelila priznanja.

Vabljeni!

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.