Domov Strukturirani dialog v Oplotnici
11.09.2017

Strukturirani dialog v Oplotnici

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Občino Oplotnica in Društvom Mladinski center Oplotnica organizira srečanje v sklopu projekta »Strukturirani dialog«, ki bo potekalo v sredo, 20. septembra 2017 ob 17. uri v sejni sobi Občine Oplotnica.

Strukturirani dialog na področju mladine je inštrument, s katerim se mladi, mladinske organizacije in mladinski sveti ter raziskovalci s področja mladine aktivno vključujejo v politični dialog z odgovornimi za mladinsko politiko v povezavi z evropskimi temami in politikami EU, ki jih zadevajo. Dialog lahko poteka na lokalni, regionalni, nacionalni kot tudi na evropski ravni.

V okviru projekta želimo okrepiti sodelovanje med mladimi in predstavniki Občine Oplotnica z namenom izboljšanja stanja mladih v občini. Na srečanju v Oplotnici bomo mladi spregovorili o
aktualnih temah in izzivih, s katerimi se soočamo. Želimo si vzpostaviti dolgotrajna partnerstva med mladinskimi organizacijami, mladinskimi centri, mladinskimi sveti lokalnih skupnosti in občinami ter vse akterje ozavestiti o pomenu vključevanja mladih in njihovega (so)delovanja v družbi.

Spodbujamo vse mlade, ki si želijo biti aktivni, da se nam pridružijo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.