Domov Skupaj z vami za boljšo družbo: portal pobuda.si
15.10.2014

Skupaj z vami za boljšo družbo: portal pobuda.si

Sporočamo, da težko pričakovan portal, namenjen participaciji mladih in mladinskih organizacij, ki je nastal v okviru projekta Pobuda.si: Mladi za boljšo družbo, že deluje. Vabimo vas, da objavite svoje predloge, pobude ali opišete probleme (mladih), ki jih je potrebno čim prej rešiti. Pri tem lahko naslavljate državo, občino ali EU. K registraciji na portalu še posebej vabimo mladinske in druge organizacije, ki boste tako lahko objavljale mnenja v imenu  organizacije.

 

Pobude, ki smo jih medtem že zbrali preko kartic, so na portalu že objavljene kot “Pobude iz nabiralnika“. Mnenja o nadzoru nad politiki, pripravništvih inmalicah za dijake že čakajo na vaše komentarje in glasove. Se (ne) strinjate zrazpustitvijo naše države, ali pa z legalizacijo marihuane?

 

Kot registriran uporabnik portala lahko objavljate svoje pobude, glasujete za ali proti pobudam drugih ter objavljate komentarje. Izglasovane pobude (gl. pravila sodelovanja na portalu) bodo obravnavane vsaj v okviru MSS; če bomo presodili, da je posamezna pobuda primerna za posredovanje pristojnemu odločevalcu, pa bomo storili tudi to. Avtorji izglasovanih pobud na državnem ali EU nivoju prejmejo majico.

 

Več: www.pobuda.si, pobuda@mss.si

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.