Domov Simulacija Sveta za človekove pravice – poziv za udeležence
20.03.2015

Simulacija Sveta za človekove pravice – poziv za udeležence

Društvo za spodbujanje in razvoj mednarodnih odnosov (MEOS) v sklopu dogodka Pravica za mir: Izzivi in priložnosti, pripravlja simulacijo Sveta za človekove pravice. Delegati bodo debatirali na temo: pravice in zaščita otrok v Siriji.

 

Simulacija bo v popoldanskih urah potekala v ponedeljek, 20. aprila 2015 na Fakulteti za družbene vede. Simulacija bo sicer potekala v angleškem jeziku.

 

Prijave delegatov zbirajo samo še do 27. marca 2015.
Zbrane delegate bo pred začetkom simulacije nagovoril tudi Luis Alfonso de Alba, prvi predsednik Sveta za človekove pravice. Ker bo simulacija potekala v sklopu dogodka Pravica za mir: Izzivi in priložnosti, ki ga soorganizira Ministrstvo za zunanje zadeve bodo na simulaciji prisotni tudi zaposleni na MZZ in najverjetneje tudi predstavniki medijev.

 

Svojo prijavo, v kateri opredelite svoje pretekle izkušnje s simulacij in seznam treh držav, ki bi jih na simulaciji želeli zastopati pošljite na:r2p.meos2015@gmail.com

Seznam držav članic Sveta za človekove pravice najdete tukaj.

 

Delegati bodo po koncu simulacije prejeli tudi potrdilo o sodelovanju s sopodpisom Društva MEOS, Fakultete za družbene vede in Ministrstva za zunanje zadeve.

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.