Domov Rok za prijave v PL preložen
27.03.2018

Rok za prijave v PL preložen

Vse (potencialne) prijavitelje v natečaj Prostovoljec leta obveščamo, da je rok (prvotno 30. marec) za oddajo prijavnic za prostovoljce in projekta preložen na 9. april 2018.

Ponovno pozivamo tudi vse tiste, ki imate težave s prenosom datotek (prijavnic), da nas kontaktirate po e-pošti na prostovoljec@mss.si ali na tel. 01 425 60 55 (Klara Brezovar) in poslali vam bomo prijavnice – po e-pošti ali v papirnati obliki.

Vsa dokumentacija se nahaja tukaj.


Hkrati želimo povzeti odgovore na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj:

Starostnih omejitev v natečaju ni. Prijavite lahko kogarkoli, ne glede na njegovo starost.

 Projekt pa lahko predlaga izključno (glavni) izvajalec oz. organizator. Če bi projekt želeli podpreti še druge institucije, naj pripravijo prijavitelju priporočilo, ki ga bo ta priložil prijavnici. Prijavitelj projekta torej ne more biti nekdo, ki projekta ni izvajal. Projekt je lahko kakršnakoli organizirana (ponavadi skupinska) aktivnost!

 Prijavitelj prostovoljke ali prostovoljca je lahko kdorkoli; priporočamo pa, da je to organizacija, s katero je njeno oz. njegovo prostovoljstvo najbolj povezano oz. organizacija, ki prostovoljko oz. prostovoljca najbolj pozna.

Vsebinskih omejitev v natečaju ni: prostovoljce in projekte lahko prijavite ne glede na področje njihovega delovanja.

5 Tudi nosilce funkcij, ki te funkcije opravljajo prostovoljno (npr. predsedniki društev), lahko prijavite v natečaj.

6 Vsak prijavitelj lahko prijavi poljubno število prostovoljcev in projektov, omejitev ni.

7 Prijavnica mora biti v slovenskem jeziku.

 

Spremljajte nas tudi na facebooku.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.