Domov Prostovoljec leta: Rok za oddajo prijavnic preložen na 17. april
07.04.2015

Prostovoljec leta: Rok za oddajo prijavnic preložen na 17. april

Vse (potencialne) prijavitelje v natečaj Prostovoljec leta obveščamo, da je rok (prvotno 10. april) za oddajo prijavnic za prostovoljce in projekta preložen na 17. april 2015.

 

Ponovno pozivamo tudi vse tiste, ki imate težave s prenosom datotek (prijavnic), da nas kontaktirate po e-pošti na prostovoljec@mss.si ali na tel. 01 425 60 55 (Petra Miklaužič) in poslali vam bomo prijavnice – po e-pošti ali v papirnati obliki.

 

Vsa dokumentacija je sicer na voljo tukaj.
Hkrati želimo povzeti odgovore na nekaj pogosto zastavljenih vprašanj:

1 Starostnih omejitev v natečaju ni. Prijavite lahko kogarkoli, ne glede na njegovo starost.

 

2 Projekt pa lahko predlaga izključno (glavni) izvajalec oz. organizator. Če bi projekt želeli podpreti še druge institucije, naj pripravijo prijavitelju priporočilo, ki ga bo ta priložil prijavnici. Prijavitelj projekta torej ne more biti nekdo, ki projekta ni izvajal.

 

3 Prijavitelj prostovoljke ali prostovoljca je lahko kdorkoli; priporočamo pa, da je to organizacija, s katero je njeno oz. njegovo prostovoljstvo najbolj povezano oz. organizacija, ki prostovoljko oz. prostovoljca najbolj pozna.

 

4 Vsebinskih omejitev v natečaju ni: prostovoljce in projekte lahko prijavite ne glede na področje njihovega delovanja.

 

5 Tudi nosilce funkcij, ki te funkcije opravljajo prostovoljno (npr. predsedniki društev), lahko prijavite v natečaj.
6 Vsak prijavitelj lahko prijavi poljubno število prostovoljcev in projektov, omejitev ni.
7 Spletne strani MSS so varne in brez težav lahko brskate po njih in si prenesete prijavnice. Nekateri protivirusni programi sicer zaznavajo “nevarnost”, vendar te dejansko ni.
8 Prijavnica mora biti v slovenskem jeziku.

 

Veselo pričakujemo vaše prijave!

Mimogrede: Objavili smo tudi novo brošuro projekta, ki si jo lahko ogledate tu.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.