Domov Priporočila za izboljšanje izvajanja strukturiranega dialoga
17.04.2015

Priporočila za izboljšanje izvajanja strukturiranega dialoga

Mladinski svet Slovenije (MSS), Nacionalna agencija MOVIT (Mladi v akciji) in mladinska Mreža MaMa sta med 13. in 16. aprilom v Ljubljani organizirala mednarodni Seminar o strukturiranem dialogu za člane Nacionalnih delovnih skupin (NDS).

 

Na seminarju so sodelovali člani NDS iz 15 različnih držav EU, z namenom evalvacije novega cikla izvajanja strukturiranega dialoga (video Kaj je strukturirani dialog?) in oblikovanja konkretnih priporočil za izboljšanje procesa, v smeri večje implementacije oz. realizacije ukrepov, ki jih oblikujemo in predlagamo mladi ter oblikovanja priporočil za delo znotraj NDS.

 

Zaključki seminarja so trije končni dokumenti s priporočili:

  1. Priporočila za Nacionalne delovne skupine
  2. Priporočila za izboljšanje 4. cikla
  3. Priporočila za implementacijo in realizacijo ukrepov

 

Vse tri dokumente smo posredovali Evropskemu usmerjevalnemu odboru in ostalim NDS, z željo, da se bodo v čim večji meri upoštevali. V Sloveniji si bomo prizadevali, da bo NDS delovala v skladu s priporočili. Že v ponedeljek se bo NDS sestala na prvem sestanku.

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.