Domov POZIV ZA UDELEŽENCE NA EU FUTURE TALKS II
24.07.2023

POZIV ZA UDELEŽENCE NA EU FUTURE TALKS II

Bi se rad/-a skupaj z ostalimi mladimi iz celotne EU, Avstrijskimi raziskovalci in mladinskimi delavci pogovoril/-a o največjih izzivih s katerimi se soočamo mladi v EU? Bi rad/-a pripravil/-a konkretne rešitve za te izzive in z njimi soočil/-a evropske poslance iz vseh političnih strank? Potem te vabimo, da se pridružiš MSS-jevi ekipi v Salzburgu med 9 in 13. oktobrom 2023. 

Na MSS-ju iščemo pet udeležencev starih med 18 in 30 let, ki bi se med 9. in 13. oktobrom 2023 udeležili konference EU Future Talks II, ki jo organizira Dežela Salzburg skupaj z mladinsko organizacijo Akzente Salzburg-Initativen fur junge Leute!. Udeležba na konferenci je financirana preko Erasmus+, pri čemer se udeležencem povrnejo stroški prevoza, udeleženci pa imajo tudi zagotovljeno prenočišče in prehrano

Udeleženci bodo razdeljeni v različne skupine na podlagi njihovih preferenc, kjer bodo skupaj z ostalimi mladimi iz vseh držav članic EU poiskali skupne rešitve za nekaj najbolj perečih tem, s katerimi se trenutno soočajo mladi v EU. V drugem delu dogodka bodo te predloge predstavili evropskim poslancem iz vseh političnih strank v obliki soočenja mladih z odločevalci. Drugi del dogodka bo tudi medijsko posnet in predvajan na uradni strani Dežele Salzburg. 

Izbranim kandidatom bo posredovan tudi infopack, ki ga bodo dobili v začetku septembra. Rok za prijavo je 1. september 2023. 

Prijaviš se tako, da izpolniš prijavnico, ki je dostopna TUKAJ.

Datoteke - prenesi na klik

230522V4-EU-Future-Talks_A4_O-1.pdf
1.658 MM
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.