Domov Poziv: Anketa za najemnike stanovanj
18.02.2015

Poziv: Anketa za najemnike stanovanj

Vse, ki ste v zadnjih 10 letih kadarkoli najemali stanovanje (hišo, sobo; vse, razen  bivanja v študentskem domu), vljudno prosimo, da nam naklonite 8-9 minut vašega dragocenega časa,  odgovorite na anketna vprašanja in nam tako pomagate pridobiti dragocene podatke o razmerah, v katerih živimo (ali pa smo živeli) najemniki! Pravni status vašega najema pri tem ni pomemben; v anketi lahko sodelujete ne glede na to, če ste imeli podpisano pogodbo ali ne, če ste prijavili bivališče ali ne itd. Anketa je anonimna; svoj e-naslov lahko oddate, če se boste sami tako odločili.

 

V času priprave Nacionalnega stanovanjskega programa, ki naj bi poskušal spremeniti vlogo najemništva stanovanj v Sloveniji, smo se na MSS – zaradi pomanjkanja  podatkov na tem področju – odločili pripraviti spletno anketo na temo najema stanovanj. Vemo, da to ni idealen način zbiranja podatkov, vendar verjamemo, da bomo na ta način pridobili vsaj osnovno sliko o razmerah v najemništvu. Če se bo seveda odločilo sodelovati dovolj posameznikov.

 

Zato vas hkrati prosimo, da tole prošnjo posredujete naprej po vaših kanalih in morda tudi osebno apelirate na tiste, ki ustrezajo anketnemu profilu, oziroma menite, da bodo pripravljeni odgovarjati.

 

Za vaše odgovore in posredovanje informacije se vam že vnaprej najlepše zahvaljujemo in obljubljamo, da se bomo po svojih močeh borili za učinkovitejše reševanje stanovanjske problematike.

 

Do ankete lahko dostopate preko te povezave:http://goo.gl/forms/FnpsKvde4v.

 

 

Na fotografiji: iz kampanje MSS iz 2011: Spregovorimo

o stanovanjski problematiki

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.