Domov Povabilo k sodelovanju na zaključni prireditvi natečaja Prostovoljec leta 2020
28.07.2021

Povabilo k sodelovanju na zaključni prireditvi natečaja Prostovoljec leta 2020

Vabimo vas k sodelovanju v sklopu kulturnega programa na zaključni prireditvi natečaja Prostovoljec leta 2020, ki bo 26. avgusta 2021 ob 17. uri (ura še ni točno določena) na Brdu pri Kranju v dvorani Grandis. Prireditev poteka pod pokroviteljstvom predsednika Republike Slovenije, Boruta Pahorja.

Opis prireditve
Zaključne prireditve natečaja se udeležijo prijavljeni prostovoljci in prostovoljke ter prijavitelje in slavnostne goste. Razglašeni so najboljši prostovoljci, prostovoljke in projekti, podeljena so priznanja in nagrade. Ključni podeljeni nazivi so »Naj prostovoljka«, »Naj prostovoljec« in »Naj prostovoljski projekt«, od leta 2009 dalje pa še »Naj mladinski voditelj« in »Naj mladinski projekt«. Priznanja za sodelovanje pa prejmejo tudi ostali sodelujoči. Prireditev je tudi dobra priložnost za izmenjavo izkušenj in sklepanje poznanstev. Po zaključenem uradnem delu prisotne prepustimo glasbi in pogostitvi.

Prijave k izvedbi kulturnega programa
K izvedbi kulturnega programa vabimo umetnice in umetnike, ki bodo popestrili kulturni program prireditve. Kulturni program bo sestavljen iz dveh ločenih 10 minutnih delov.
Veseli bomo vaših ponudb na elektronski naslov prostovoljec@mss.si

Vaše ponudbe naj vsebujejo:

  • Ime (skupine, posameznika …)
  • Opis vašega kulturnega programa, ki ga lahko izvedete na prireditvi
  • Dodatno gradivo v primeru, da ga imate (posneti na spletu, spletna stran …)

Za vsa vprašanja smo vam na voljo na elektronski pošti prostovoljec@mss.si ali telefonski številki 040 480 411 (Martin).

Ponudbe zbiramo do 5. avgusta 2021. 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.