Domov Postani mladinski delegat/-ka pri OZN
14.03.2023

Postani mladinski delegat/-ka pri OZN

Si želiš ustvarjati globalne spremembe?

Imeti govor pred svetovnimi voditelji in se udeležiti Generalne skupščine OZN v New Yorku?

Če je tvoj odgovor DA, potem se prijavi za mladinskega/-ko delegata/-ko pri OZN.

 

Na Mladinskem svetu Slovenije (MSS) v letu 2023 nadaljujemo z delovanjem instituta mladinskega delegata pri Organizaciji združenih narodov (OZN), s ciljem vključevanja mladih v globalne razsežnosti mladinskega delovanja ter spremljanja in izvajanja aktivnosti za uresničevanje ciljev trajnostnega razvoja, ki so bili sprejeti v okviru Agende 2030 za trajnostni razvoj.

Z namenom spodbujanja participacije mladih na mednarodni ravni Mladinski svet Slovenije objavlja javni razpis za izbor mladinskega delegata pri (OZN).

Prijavljeni kandidati se bodo potegovali za naziv mladinskega delegata pri OZN (v nadaljevanju: mladinski delegat).

 

ROK IN NAČIN PRIJAVE

Prijavnice morajo zaradi berljivosti biti izpolnjene v e-obliki (preko računalnika in ne ročno). Prijavnico skupaj z morebitnimi prilogami pošljite najkasneje do vključno petka, 31. marca 2023, po e-pošti na naslov prijave@mss.si, s pripisom v zadevi sporočila “MLADINSKI DELEGAT 2023 – IME IN PRIIMEK”, pri čem prijava postane veljavna, ko dobite s tega e-naslova potrditveno sporočilo.

Zainteresirane kandidate in kandidatke prosimo, da si pred prijavo preberejo celotno besedilo razpisa.

Priloge:

Razpis za mladinskega delegata

Prijavnica za mladinskega delegata

Gradiva za pripravo na usposabljanje

 

INFORMATIVNI DAN

Informativni dan bo potekal v ponedeljek, 20. marca ob 17.00 na Zoom platformi je namenjen osnovni predstavitvi razpisa, predstavitvi preteklega dela aktualnega mladinskega delegata pri OZN in medsebojni izmenjavi informacij glede izpolnjevanja razpisne prijavnice. Za udeležbo na informativnem dnevu se je potrebno prijaviti preko spletnega obrazca do vključno sobote, 18. marca 2023.

Več informacij in pogoje prijave najdete v priloženem razpisu in ostalih prilogah.

Datoteke - prenesi na klik

MSS_49_21_UN_gradiva.pdf
554.241 KB
RAZPIS-2023.pdf
147.352 KB
MSS_55_23_UNYD_prijavnica_2023_1.docx
28.873 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.