Domov Pomembne informacije za prijavitelje projektov v program Erasmus+ v letu 2015
19.01.2015

Pomembne informacije za prijavitelje projektov v program Erasmus+ v letu 2015

Nacionalna agencija MOVIT je v mesecu januarju 2015 objavila nekatere pomembne informacije in nasvete za prijavitelje projektov v letu 2015. Dokumente si lahko ogledate tukaj:

 

Splošne informacije za prijavitelje v letu 2015

Smernice za pripravo projektov v letu 2015

Informacije o razporeditvi sredstev v letu 2015

 

Prvi prijavni rok programa Erasmus+ je 4. februar 2015.

 

Za kakršnakoli vprašanja se lahko obrnete tudi direktno na Nacionalno agencijo MOVIT, ki je dosegljiva preko:

 

TELEFONA: 01/430 47 47, vsak delovnik med 13. in 15. uro (Tri tedne pred prijavnimi roki so vam, izključno za svetovanje za prijavo projektov, na voljo nekoliko dlje, in sicer vsak delovnik od 10. do 12. ure in od 13. do 15. ure.)

 

E-POŠTE: info@mva.si

 

– OSEBNEGA SVETOVANJA NA SEDEŽU NACIONALNE AGENCIJA: Dunajska 22, Ljubljana (Nacionalna agencija bo, kot do sedaj, še naprej omogočala tudi osebno svetovanje v prostorih nacionalne agencije, za katerega se lahko dogovorite po telefonu ali preko elektronske pošte. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče zaradi preobilice elektronske pošte in telefonskih klicev v tem obdobju, zato si svoj termin zagotovite pravočasno.)

 

Na voljo pa vam je tudi posebna stran POMOČ PRIJAVITELJEM, na kateri imate objavljene splošne informacije, ki vam bodo v veliko pomoč, če se prvič srečujete s postopkom prijave projektov na program Erasmus+ Mladi v akciji.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.