Domov Pobuda.si: Iščemo gostitelje izobraževanj o participaciji mladih
29.10.2014

Pobuda.si: Iščemo gostitelje izobraževanj o participaciji mladih

Mladinski svet Slovenije (MSS) v okviru projekta z naslovom POBUDA.SI: MLADI ZA BOLJŠO DRUŽBO omogoča mladinskim organizacijam, organizacijam za mlade na lokalnem in nacionalnem nivoju ter šolam izvedbo štirih enodnevnih izobraževanj na temo participacije mladih po vsej Sloveniji. Z izobraževanji želimo spodbuditi mlade k pripravi pobud in jim svetovati, kje dobijo prave informacije o možnosti realizacije in podpore pobud v svojem lokalnem okolju. Svoje predloge bodo namreč predstavili tudi lokalnim odločevalcem. MSS zagotovi dva trenerja za izvedbo štiriurnega izobraževanja za mlade.

 

Vse zainteresirane organizacije za mlade, mladinske organizacije, mladinske svete lokalnih skupnosti in mladinske centre pozivamo, da nam zainteresiranost za sodelovanje sporočijo na pobuda@mss.si do vključno 5. novembra 2014. Za dodatna pojasnila lahko pišete na prej omenjeni e-naslov ali pokličete na +386 (0)1 425 60 55 (Nastja).

 

Več informacij o projektu najdete na portalu: www.pobuda.si.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.