Domov Natečaj: Najboljša diplomska/magistrska s področja mladih
09.01.2024

Natečaj: Najboljša diplomska/magistrska s področja mladih

Nagrada MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2023

 

Mladinski svet Slovenije (MSS) razpisuje Nagrado MSS za najboljšo diplomsko in magistrsko nalogo s področja mladih za leto 2023.

V obeh kategorijah bomo podelili finančno nagrado. 

Prijavite se lahko vsi, ki:

  • ste v letu 2023 na katerikoli visokošolski instituciji v Sloveniji zagovarjali v slovenščini napisano diplomsko ali magistrsko delo in ste v delu obravnavali katerokoli tematiko s področja mladih[1] ter
  • ste bili na dan zagovora dela stari manj kot 30 let.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki je dostopna TUKAJ, najkasneje do ponedeljka,  12. februarja 2024. Prijavi je obvezno priložiti izpolnjeno izjavo (priloga 1), ki jo najdete na koncu razpisa in jo podpisano ter skenirano naložite v spletno prijavnico ali pošljite po e-pošti na naslov diplomske@mss.si. Prosimo, da vaše diplomsko / magistrsko delo v elektronski obliki shranite pod imenom priimek_naslovdela.pdf in prav tako naložite v spletno prijavnico ali pošljite na naslov diplomske@mss.si. Podpisano izjavo lahko pošljete tudi po navadni pošti na naslov Mladinski svet Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana. V kolikor imate težave s spletno prijavo ali nalaganjem dokumentov, se lahko obrnete na nas po e-pošti na diplomske@mss.si .

 

Kolegij MSS bo oblikoval strokovno komisijo, ki bo preučila prispele prijave, ter se na podlagi mnenja komisije odločil o izbiri najboljšega dela v dveh kategorijah. Izbranim bomo podelili nagrado, in sicer:

  • za najboljše diplomsko delo – 300 (tristo) evrov bruto,
  • za najboljše magistrsko delo – 400 (štiristo) evrov bruto.

 

Prosimo, da si pred morebitno prijavo preberete celotno besedilo natečaja

 

Kliknite za:

Besedilo natečaja.

Prijavnico.

Izjavo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.