Domov Najava Nacionalnega posveta mladinskega sektorja 2019 in povabilo k sodelovanju
07.08.2019

Najava Nacionalnega posveta mladinskega sektorja 2019 in povabilo k sodelovanju

Tudi to leto Urad RS za mladino v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije organizira Nacionalni posvet mladinskega sektorja, ki bo potekal v sredo, 20. novembra 2019, v Ljubljani. Posvet bo ponovno osredotočen na odpiranje in reševanje vprašanj, povezanih s kakovostjo v mladinskem delu, a na nekoliko drugačen način.

O razvoju in kakovosti mladinskega dela se v zadnjem času zelo intenzivno razpravlja na lokalni, nacionalni in evropski ravni. Kljub številnim razpravam o kakovosti mladinskega dela in sprejetih
dokumentih ter zaključkih se še vedno odpirajo številna vprašanja povezana s spremljanjem in zagotavljanjem kakovosti v mladinskem delu.

Ker se zavedamo, da je v sektorju ogromno znanja, smo se odločili, da letos vi kreirate vsebino posveta. Z namenom čim večjega vključevanja organizacij vas vabimo k sodelovanju pri
sooblikovanju vsebine po metodi odprtega prostora. Odprti prostor je učinkovita, participativna metoda za vodenje srečanj velike skupine ljudi, ki naslavljajo skupen izziv. Na kakšen način želite izpeljati delavnico, je prepuščeno vam. Okvirni čas za izvedbo delavnice je 90 minut.

Izmed prispelih vlog bomo organizatorji izbrali ustrezne predloge. Pri tem si kot organizatorji pridržujemo pravico, da predloge smiselno prilagodimo tematiki posveta skupaj z vami ali pa ne izberemo nobene od prispelih vlog. Prijave zbiramo preko spletnega obrazca najkasneje do 21. septembra 2019. 

Več informacij na info@mss.si.

 

OKVIR ZA DELAVNICE NA TEMO KAKOVOSTI V MLADINSKEM DELU

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.