Domov Ljubljana Service Jam 2015: 48 ur, da rešiš svet
17.02.2015

Ljubljana Service Jam 2015: 48 ur, da rešiš svet

Med 27. 2. in 1. 3. bo v Kreativnem centru Poligon v Ljubljani potekal že deseti Global Service Jam, tridnevna mednarodna delavnica storitvenega oblikovanja, na kateri se boste lahko naučili z metodami “design thinkinga” na zabaven način prepoznati probleme, jih s terenskim delom analizirati, poiskati možne rešitve za zadovoljitev potreb uporabnikov, preveriti, ali te delujejo tudi v praksi, ter jih pretvoriti v delujoče prototipe novih storitev, ki izboljšujejo kakovost življenja.

 

Delavnica je namenjena vsem. Storitveno oblikovanje ni le za oblikovalce – ravno nasprotno: uspeh kreativnih ekip, ki se bodo spopadale z izzivi, bo odvisen od raznolikosti članov in sposobnosti timskega dela med njimi. Vsak tako k mizi prinese svoj pogled na svet in težave osvetli iz novega zornega kota.
Da bi se jim pridružili, ne potrebujete nobenega predznanja, le odprto glavo, vedoželjnost in željo po reševanju problemov.
Na Ljubljana Service Jam se lahko prijavite preko spletne strani zavoda Servis 8, ki organizira delavnice. Earlybird vstopnice stanejo 25 €, po redni ceni pa bodo na voljo za 30 €.

 

Vir: CNVOS

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.