Domov Konferenca Mladina ustvarja
19.01.2018

Konferenca Mladina ustvarja

V sredo, 10. januarja 2018, je v Ljubljani na Fakulteti za družbene vede potekala konferenca Mladina ustvarja – mladi za kakovostno izobraževanje za socialno podjetništvo. 

Konferenca je bila namenjena premisleku in naslavljanju malo oziroma nenaslovljene dimenzije podpiranja in spodbujanja socialnega podjetništva, in sicer izobraževanju za socialno podjetništvo. Izobraževanje za socialno podjetništvo je bilo naslovljeno tako z vidika sistemske urejenosti področja podpiranja socialnega podjetništva v Sloveniji kot z vidika (oblikovanja) konkretnih praks izobraževanja za in o socialnem podjetništvu. Predstavljen je bil tudi izobraževalni modul: Socialno podjetništvo za mladinske trenerje, ki je namenjen opolnomočenju mladinskih trenerjev za izvajanje izobraževanja in vodenje mentorskega procesa za bodoče socialne podjetnike in razvoj družbeno odgovorne ideje.
 
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.