Domov Katalog MSS aktivnosti za mladinske organizacije in MSLS
01.07.2021

Katalog MSS aktivnosti za mladinske organizacije in MSLS

Na Mladinskem svetu Slovenije smo pripravili katalog MSS aktivnosti za mladinske organizacije in mladinske svete lokalnih skupnosti.
 
V katalogu aktivnosti boste v prvem delu našli interaktivni koledar pomembnejših dogodkov, ki jih organizira MSS, v drugem delu kataloga aktivnosti pa je pripravljena ponudba aktivnosti za mladinske organizacije in mladinske sveta lokalnih skupnosti. Na aktivnosti v ponudbi, ki jih bomo izvedli v sodelovanju z vami, se lahko prijavite prek online prijavnice.
 
V kolikor želite sodelovati pri izvedbi aktivnosti iz ponudbe MSS, vas prosimo, da izrazite interes za sodelovanje do nedelje, 15. avgusta 2021. Prijavnica za izvedbo aktivnosti pa bo ostala odprta tudi po 15. avgustu.
 
Aktivnosti, ki so navedene v drugem delu kataloga, pod “Sodeluj z MSS!”, so osredotočene na tri tematike: mladi in COVID-19, participacija mladih in prostori za mlade. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri organizaciji aktivnosti na omenjene tri tematike, ki vam bodo pomagale aktivirati mlade, tako v vašem lokalnem okolju kot širše ali pri vodenju vaše organizacije oz. organizacije vaših aktivnosti na področju zagovorništva. Veseli bomo v kolikor bomo lahko združili moči in se medsebojno podprli!
 
Katalog aktivnosti najdete tukaj.
 
Za več informacij smo vam na voljo na info@mss.si.
 

Datoteke - prenesi na klik

KATAOG-MSS-AKTIVNOSTI.pdf
683.524 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.