Domov Izvedeno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah
31.01.2019

Izvedeno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah

Mladinski svet Slovenije je konec tedna izvedel usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah. Na usposabljanju za menedžerje, ki se ga je udeležilo 24 mladih z različnih mladinskih organizacij, so udeleženci pridobili znanje in veščine za opravljanje menedžerskega dela v mladinskih organizacijah.

Na štiridnevnem intenzivnem usposabljanju, ki je potekalo od četrtka, 24. januarja 2019, do nedelje, 27. januarja 2019, v Mladinskem centru Brežice so se mladi seznanili s strateškim načrtovanjem, pripravo in vodenjem projektov, viri financiranja in prijavami na razpis, strukturo mladinskih organizacij, vlogo menedžerjev v mladinskih organizacijah, vodenjem ljudi v mladinski organizaciji, komuniciranjem z javnostmi in kriznim komuniciranjem ter vlogo mladih in mladinskih organizacij v Sloveniji.

Pomemben del usposabljanja za menedžerje v mladinskih organizacijah je bilo tudi mreženje med udeleženci, saj so udeleženci spoznavali raznolikost mladinskega dela v mladinskih organizacijah ter izmenjevali dobre prakse in ustvarjali načrte za sodelovanje v prihodnje.

Z izvedbo še enega usposabljanja za menedžerje v mladinskih organizacijah smo prispevali k dvigu kakovosti dela v mladinskih organizacijah, osebnosti rasti udeležencev usposabljanja ter razvoju mladinskih politik in mladinskega dela, ki ga izvajajo mladinske organizacije.

Naslednje tovrstno usposabljanje bo predvidoma maja 2020.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.