Domov Izobraževanji projekta Pobuda.si v Ormožu in Ljutomeru
27.11.2014

Izobraževanji projekta Pobuda.si v Ormožu in Ljutomeru

Mladinski svet Slovenije bo v sodelovanju z Mladinskim centrom Ormož v petek, 28. 11. 2014, od 10. do 14. ure, v prostoru Mladinskega centra Ormož, izvedel izobraževanje o participaciji za mlade. Udeležba je brezplačna.

 

Izobraževanje bosta izvedla izkušena trenerja, Rok Primožič, bivši predsednik Evropske študentske organizacije (ESU) in Alenka Blazinšek, Zavod Nefiks, ki bosta mlade spodbudila k aktivni družbeni participaciji.

 

Izobraževanje bo potekalo po naslednjih sklopih: kratki predstavitvi sistemov političnega odločanja in možnosti aktivne participacije mladih bo sledila identifikacija problemov mladih v lokalnem okolju in oblikovanje rešitev, pobud ter predstavitev predlogov.

 

Zelo nas bo veselilo, če boste v tem prepoznali pomembna neformalna znanja in orodja za razvoj vaših socialnih veščin in kompetenc, ki vam bodo pomagala na nadaljnji karierni poti. Vsakdo je dobrodošel!

 

Če se boste brezplačnega izobraževanja udeležili, to sporočite na kontakte Mladinskega centra Ormož: mcormoz@siol.net ali 040 345 281ali 02 719 41 41.

 

V soboto, 29. novembra 2014, s pričetkom ob 10.00 uri, pa bomo, skupaj z Društvom Mlada Prlekija in Prleškim študentskim klubom, izvedli izobraževanje o participaciji mladih v Ljutomeru.

Izobraževanje bosta prav tako izvedla Rok Primožič in Alenka Blazinšek. Samo izobraževanje bo potekalo po naslednjih sklopih: kratki predstavitvi sistemov političnega odločanja in možnosti aktivne participacije mladih bo sledila identifikacija problemov mladih v lokalnem okolju in oblikovanju rešitev, pobud ter predstavitev predlogov.

Mladi v Prlekiji si želijo soodločati v svojem lokalnem okolju in biti hkrati tudi tisti, ki krojijo usodo in prihodnosti tudi na nacionalni ravni. Zato se jim tudi vi pridružite v soboto, 29.11. 2014 ob 10.00 uri v prostorih Prleškega študentskega kluba in prispevajte svoje pobude in predloge za boljšo Prlekijo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.