Domov EU Youth Conference Maribor – Joint recommendations of the 8th Cycle
13.10.2021

EU Youth Conference Maribor – Joint recommendations of the 8th Cycle

(v slovenščini spodaj)

The third and final EU Youth Conference of the 8th EU Youth Dialogue Cycle took place in Maribor between 26th and 30th September 2021. Participants formulated a set of recommendations to the EU Commission and Member States based on the outcomes of the previous two conferences of the Cycle in Germany and Portugal, and the results of the qualitative and quantitative research conducted in the Cycle.

The recommendations are divided into seven sections based on the seven targets of the 9th EU Youth Goal “Space and Participation for All”.

You are invited to read the final Joint recommendations of the 8th Cycle (in English) here. A final conference report will follow in the next weeks.


Končala se je tretja in zadnja Evropska mladinska konferenca, ki je potekala v Mariboru med 26. in 30. septembrom 2021. Udeleženci so na konferenci oblikovali priporočila za Evropsko komisijo in države članice na podlagi zaključkov prejšnjih dveh konferenc in več raziskav tega cikla.

Priporočila so razdeljena na sedem poglavij glede na sedem podicljev 9. evropskega cilja mladih “Prostor in participacija za vse”.

Vabljeni ste, da si priporočila (v slovenščini) preberete tukaj. V naslednjih tednih bo objavljeno še zaključno poročilo konference.

Datoteke - prenesi na klik

EUYC-Joint-recommendations-of-the-8th-Cycle-.pdf
774.192 KB
EUYD-Skupna-priporocila-8.-cikla-mladinskega-dialoga.pdf
771.857 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.