Domov Delavnica na temo intelektualne lastnine
03.05.2017

Delavnica na temo intelektualne lastnine

Organizacija P.A.U. Education konec junija pripravlja mladinsko delavnico na temo intelektualne lastnine. Potekala bo od 29. in 30. junija 2017 v Španiji (Alicante).

Cilj delavnice je ozaveščanje o vplivu in vrednosti intelektualne lastnine med mladimi v Evropski uniji. Gre za drugo v nizu dveh delavnic na to temo, v prvi je sodelovalo 60 udeležencev iz 28-ih držav članic EU. Več o zaključkih prve delavnice lahko preberete tukaj.

Cilj junijske delavnice je vključiti vplivne mlade, ki ne da jih samo zanima tema, ampak so v svojih državah vključeni v omenjeno problematiko ali iniciative, ki na njo opozarjajo. Zaželena je udeležba umetnikov, podjetnikov, blogerjev itn.

Delavnica bo dinamična in interaktivna, za sodelovanje je potrebno dobro znanje angleškega jezika in starost med 18 in 24 let. Mesta so omejena!

Prijavite se lahko do 12. maja 2017 na prijave@mss.si, prijavi priložite CV in izrazite motivacijo, zakaj se želite udeležiti delavnice. Več info na tajnistvo@mss.si ali 01 425 60 55.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.