Domov 23. srečanje mladih Republike Srbske
02.09.2019

23. srečanje mladih Republike Srbske

Trebinje, 26. – 30. avgust 2019

Mladinski svet Slovenije je bil kot partnerska in prijateljska organizacija povabljen na 23. srečanje mladih Republike Srbske, katerega sta se udeležila dva naša predstavnika. Na dogodku je okoli 200 mladih iz Republike Srbske in regije izmenjavalo izkušnje ter primere dobrih praks, prav tako smo z obiskom našim mladim vrstnikom izkazali podporo njihovemu dosedanjemu delu ter aktivnostim in sodelovanju v prihodnje.

Dogodek se je odvijal v Trebinju, enemu izmed najlepših krajev v Bosni in Hercegovini. Naša predstavnika sta v sklopu programa predstavila delovanje, vizijo in projekte Mladinskega sveta Slovenije. Dogajanje je bil izjemno bogato in raznoliko, organizatorji so odlično usklajevali uradni in neuradni del programa, čez dan so potekala razna predavanja (prijava na razpise, pridobivanje sredstev, aktivacija in participacija mladih, aktivno državljanstvo …), v večernih urah, kot se za mladinske organizacije spodobi, ni manjkalo kvalitetne zabave.

Našim prijateljem iz Mladinskega sveta Republike Srbske se zahvaljujemo za prijazno povabilo ter se veselimo nadaljnjega sodelovanja.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.