Domov Predstavitev projekta Stanovanjska skupnost za mlade
14.11.2019

Predstavitev projekta Stanovanjska skupnost za mlade

Stanovanjski sklad Republike Slovenije (SSRS) vabi mladinske organizacije idr. zainteresirane mlade na predstavitev projekta Skupnost za mlade – Gerbičeva, ki bo v torek 26. novembra 2019 ob 10.00 uri, v prostorih Stanovanjskega centra SSRS na Poljanski cesti 31 v Ljubljani. SSRS pripravlja posvet ob pričetku gradnje objekta, ki bo mladim nudil manjša prehodna stanovanja, ob čemer pa se želijo z mladimi posvetovati predvsem o opcijah namena pritličnih prostorov, da bi ti čim bolj ustrezali potrebam mladih in okolja.

Na predstavitev so vabljeni predstavniki mladih in druge zainteresirane javnosti, ki bi lahko pripomogli k celostni podobi celotnega projekta, ki poleg bivalnih enot za mlade vključuje tudi medgeneracijski center – večnamenski prostor.

Zaradi prostorske omejenosti vas prosijo, da svojo udeležbo potrdite do 19.11.2019 (če ste že zamudili rok, vseeno pišite!) na naslovu tajnistvo@ssrs.si.

Vabilo lahko najdete tudi tu.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.