Aktualni roki za pridobitev NPK

OBVESTILO – Vpliv ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 na  pridobivanje NPK Mladinski delavec/delavka:

Državni izpitni center do nadaljnjega ne bo imenoval komisij za preverjanje in potrjevanje NPK. Takoj, ko se bo preverjanje in potrjevanje lahko izvedlo, bodo objavljeni novi termini.

Ljudske univerze izvajajo digitalno predstavitev procesa pridobivanja NPK Mladinski delavec/delavka za večje skupine ter individualno svetovanje za pripravo osebne mape, s katero lahko pridobite NPK Mladinski delavec/delavka. Svetovanje opravljajo z uporabo digitalnega orodja Zoom.

Datumi za naslednje preverjanje ter potrjevanje NPK Mladinski delavec/delavka, ki bo potekalo na Ljudski univerzi Žalec:

Trenutno ni razpisanih datumov.

Lahko pišete tudi na MSS, na e-naslov sara.sirnik@mss.si, in dogovorili se bomo za skupinsko svetovanje z UPI – ljudsko univerzo Žalec.

Datumi za naslednje preverjanje ter potrjevanje NPK Mladinski delavec/delavka, ki bo potekalo na Ljudski univerzi Kranj:

Trenutno ni razpisanih datumov.

Arhiv preteklih preverjanj NPK Mladinski delavec/delavka:

Preverjanje ter potrjevanje NPK Mladinski delavec/delavka bo potekalo na Ljudski univerzi Ormož:

→ prijave za pridobitev NPK Mladinski delavec/delavka na LU Ormož sprejemajo do torka, 1. oktobra 2019, na 02 7415 502 ali na e-naslov svetovalca za pridobitev NPK: mladen.andrejevic-lesjak@guest.arnes.si. Več informacij je dostopnih na spletni strani LU Ormož.

→ 17. oktobra 2019 ob 10. uri bo potekalo pregledovanje osebnih map;

→ 5. novembra 2019 ob 9. uri bo potekalo preverjanje znanja pred izpitno komisijo.

 

Preverjanje ter potrjevanje NPK Mladinski delavec/delavka bo potekalo na Ljudski univerzi Žalec:

→ v juliju in septembru 2020 organizira digitalno predstavitev NPK Mladinski delavec/delavka. Predstavitev bo potekala v okolju MS Teams, nanjo pa se lahko prijavite preko spletne prijavnice. Tudi za pripravo osebne zbirne mape so vam na Ljudski univerzi Žalec v pomoč na daljavo – izvajajo namreč digitalno individualno in skupinsko svetovanje za pripravo osebne zbirne mape. Prijave za svetovanje sprejemajo na e-naslovu svetovalke za svetovanje za NPK Biserke Neuholt Hlastec biserka.neuholt@upi.si.

 

Preverjanje ter potrjevanje NPK Mladinski delavec/delavka bo potekalo na Ljudski univerzi Kranj:

→ prijave za pridobitev NPK Mladinski delavec/delavka sprejemajo do petka, 12. aprila 2019. Prijavite se lahko prek elektronske prijavnice ali na e-naslov svetovalke za pridobitev NPK: renata.dobnikar@luniverza.si.

→ 23. aprila 2019 bo potekalo pregledovanje osebnih map;

→ 6. maja 2019 bo potekalo preverjanje znanja pred izpitno komisijo.

prijave za pridobitev NPK Mladinski delavec/delavk: predstavitev bo potekala v digitalni obliki. Po predstavitivi se boste lahko dogovorili za individualni sestanek s svetovalko, ki vam bo svetovala kako pripraviti osebno mapo. Predstavitev bo potekala z uporabo aplikacje Zoom in sicer: 4.6.2020 ob 10.00 in 9.6.2020 ob 17.00.

Več:

O nacionalni poklicni kvalifikaciji mladinski delavec.

1. Zakaj pridobiti NPK mladinski delavec/-ka?

2. Kako pridobiti NPK mladinski delavec/-ka?

3. Navodila za pripravo osebne zbirne mape.

5. Aktualna svetovanja za pripravo osebne zbirne mape.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.