Domov Lara Jerman o učinkih mladinskega dela
22.07.2020

Lara Jerman o učinkih mladinskega dela

Na Mladinskem svetu Slovenije izvajamo promocijo učinkov mladinskega dela. Širši javnosti želimo predstaviti različne učinke mladinskega dela in njihov pomen na posameznika in družbo. V ta namen smo mlade, ki imajo izkušnje z mladinskim delom, pozvali, da nam zaupajo, kaj jim je mladinsko delo prineslo, kako jih je oblikovalo in vplivalo na njihovo življenje. 

Z nami je delila svojo zgodbo Lara Jerman, tabornica v Rodu mlinskih kamnov Radomlje, vodja programa in izvajalka delavnic.

Lara je tabornica v Rodu mlinskih kamnov Radomlje že 14 let, od tega zadnjih 10 deluje kot izvajalka delavnic, pred tem pa je bila v vlogi udeleženke. Tri leta je kot načelnica vodila rod, zdaj deluje kot svetovalka. Tabornikom se je najprej pridružila kot udeleženka po predstavitvi na šoli, taborništvo je spoznavala že v svoji družini. V vlogo izvajalke se je podala, ker je taborniško izkušnjo želela deliti z mlajšo generacijo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.