Domov Vabilo na posvet: duševno zdravje mladih
04.12.2018

Vabilo na posvet: duševno zdravje mladih

Uvodna opomba: prijave na dogodek zaradi naknadnega interesa sprejemamo še do srede, 12.12., do 15:00.

*****

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Mladinsko mrežo MaMa vabi organizacije v mladinskem sektorju in druge nevladne organizacije, ki delujejo na področju duševnega zdravja (ali pa razmišljajo o vključitvi tovrstnih dejavnosti), na srečanje na temo vloge mladinskega sektorja na področju duševnega zdravja mladih. Srečanje bo potekalo v poslovni stavbi Triglav (bivši Slovenijales), Dunajska 22, Ljubljana (v pritličju, sejna soba na levi), in sicer  v četrtek, 13. decembra ob 13:00 (pa do maksimalno 15:00).

Na srečanju bomo govorili o dejanskem in potencialnem pomenu mladinskega sektorja (in nevladnih organizacij) pri izvajanju preventivnih in drugih aktivnosti na področju duševnega zdravja mladih, pri čemer se bomo dotaknili tudi Nacionalnega programa duševnega zdravja 2018-2028. V program bomo vključili predstavitev obstoječih aktivnosti mladinskih / nevladnih organizacij in ugotavljali, kako bi lahko naredili še več oz. še bolj vključili mladinski sektor v aktivnosti na tem področju. Dogodek je namenjen tistim, ki se s področjem duševnega zdravja mladih že ukvarjajo, in tudi tistim, ki razmišljajo o vključitvi tega področja v svojo dejavnost (predvsem organizacije v mladinskem sektorju, javni mladinski centri ipd.).

Podrobnosti o programu in sodelujočih boste prejeli do srede, 5. decembra 2018. V primeru večjega zanimanja za udeležbo se lahko zgodi, da bomo zamenjali lokacijo, vendar bo ta še vedno v bližini sedeža MSS. Seveda vas bomo o tem takoj obvestili. Za osvežitev in prigrizek bo poskrbljeno.

Prijavite se preko spletne prijavnice, ki jo najdete tu. Prosimo, da se prijavite čim prej, najkasneje pa do četrtka, 6. decembra 2018.

Vprašanja in dodatne informacije naslovite na: Tanja Baumkirher, tanja.baumkirher@mss.si; tel.: 01 425 60 55.

 

Povezave:

Prijavnica

Program

 

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.