Domov Vabilo na Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije
31.08.2017

Vabilo na Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije

Mladinski svet Slovenije, v sodelovanju in ob podpori Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu, organizira »Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije«, ki bo potekala 29. in 30. septembra 2017 na Reki (Hrvaška). Konferenca je namenjena mladim, ki aktivno delujejo ali imajo namen aktivno se vključiti v delo mladinskih organizacij v zamejstvu in v Sloveniji. Osrednja tema konference je informiranje, usposabljanje ter priprava skupnih projektov.

Mednarodna konferenca v okviru projekta »Povezujemo« ima za cilj ustvariti prostor oz. stičišče za mlade Slovence in mladinske organizacije v zamejstvu ter v Sloveniji, kjer lahko slednji utrjujejo in ohranjajo narodno, jezikovno ter kulturno identiteto, se medsebojno povezujejo ter vzdržujejo svoje članstvo z Republiko Slovenijo, kot tudi krepijo dejavnosti mladih in za mlade.

Organizator bo poskrbel za stroške nastanitve, prehrane in prevoza.

Na konferenco se prijavite preko elektronskega obrazca:
https://goo.gl/forms/vDJRVIpFgTsR5BXw1

Prijave zbiramo do petka, 22. septembra 2017.
Program dogodka z vsemi podrobnimi informacijami bomo izbranim udeležencem poslali naknadno po e-pošti.

Za vprašanja ali pojasnila nam pišite na info@mss.si.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.