Domov Vabilo na Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije 2018
28.08.2018

Vabilo na Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije 2018

Vabilo na Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije 2018 v sklopu projekta »Povezujemo«

 

Mladinski svet Slovenije v sodelovanju in ob podpori Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu v sklopu projekta »Povezujemo« organizira »Mednarodno konferenco za mladinske zamejske organizacije 2018«, ki bo potekala 28. in 29. septembra 2018 na Dunaju (Avstrija).

Konferenca je namenjena mladim, ki aktivno delujejo ali imajo namen aktivno se vključiti v delo mladinskih organizacij v zamejstvu in v Sloveniji. Osrednja tema konference je »Sodobni pristopi h komuniciranju«.

Mednarodna konferenca 2018 v okviru projekta »Povezujemo« stremi k cilju po ustvarjanju prostora oziroma stičišča za mlade Slovence in mladinske organizacije v zamejstvu ter v Sloveniji, kjer lahko slednji utrjujejo in ohranjajo narodno, jezikovno, kulturno identiteto, se medsebojno povezujejo in vzdržujejo svoje članstvo z Republiko Slovenijo ter hkrati krepijo dejavnosti mladih in za njih.

 

Stroški udeležbe

Organizator bo poskrbel za stroške nastanitve, prehrane in prevoza.

 

Prijave na konferenco

Na konferenco se prijavite preko ELEKTRONSKEGA OBRAZCA

 

Prijave zbiramo do petka, 21. septembra 2018.

Program dogodka z vsemi podrobnimi informacijami bomo izbranim udeležencem poslali naknadno po e-sporočilu

Za vprašanja ali pojasnila smo vam na voljo na e-naslovu: info@mss.si.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.