Domov Udeležba na Youth Action Week
04.07.2022

Udeležba na Youth Action Week

Anja Košir in Lars Podkrajšek sta se udeležila dogodka Youth Action Week, ki je potekal od  27. junija do 2. julija 2022 v Strasbourgu in je predstavljal osrednji dogodek kampanje Democracy Here | Democracy Now. Dogodek je organiziral Svet Evrope z mestom Strasbourg, na katerem so obeležili 50 let mladinskega sektorja pri Svetu Evrope.

Dogodek je združil predstavnike civilne družbe, aktiviste, države članice in druge partnerje, ki so razpravljali o obnovi demokracije. Na dogodku so potekale aktivnosti in razprave o izzivih in napadih na demokracijo, potekalo je oblikovanje projektov, načrtov ipd. za obnovo demokracije, participacije in digitalizacije, praznovanje 50 letnice mladinskega sektorja pri Svetu Evrope in njegovega pomena za mlade, mreženje in povezovanje mladih za nadaljnjo delovanje v okviru nove kampanje Democracy Here | Democracy Now.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.