Domov Tilen Lah v Svetu Vlade za razvoj prostovoljstva
15.02.2019

Tilen Lah v Svetu Vlade za razvoj prostovoljstva

15. februarja 2019 je na sedežu Slovenske filantropije potekal izbor predstavnikov prostovoljskih organizacij za članstvo v Svetu Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij. MSS je predlagal svojega kandidata Tilna Laha, podpredsednika MSS, ki je bil tudi izvoljen.

Poleg Tilna sta bili izvoljeni še Tereza Novak in Simona Stegne, za namestnike pa Katja Sešek, Jasna Martinjak in Ivan Kramberger. Prav tako bo svoj del izbora predstavnikov izvedel tudi CNVOS.

Svet Vlade Republike Slovenije za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij je strokovno in posvetovalno telo vlade o zadevah s področja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij. Sestavlja ga 23 članov in sicer: enajst predstavnikov ministrstev in vladnih služb, enajst predstavnikov nevladnih organizacij in en strokovnjak s področja civilne družbe.

 

 

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.