Domov Prva seja Sveta Vlade za mladino
05.12.2017

Prva seja Sveta Vlade za mladino

V ponedeljek 4. decembra 2017, je v prostorih Vlade RS potekala 1., konstitutivna seja Sveta Vlade RS za mladino (SVM) v aktualnem mandatu 2017 – 2021. Predstavniki mladinskih organizacij in združenj ter predstavniki vlade so se dogovorili o načinu dela in oblikovanju delovnih skupin za posamezna področja. V okviru SVM bodo tako z delom nadaljevale delovna skupina za pripravništva, delovna skupina za izvajanje Nacionalnega programa za mladino ter delovna skupina za pripravo ukrepov na revizijo Računskega sodišča. Na novo pa se je ustanovila delovna skupina za kakovost v mladinskem delu.  Člani so se dotaknili tudi stanja projekta e-Vem za mlade in se dogovorili o tem, da bo izhodišča za raziskavo Mladina 2018 pred njenim izvajanjem obravnaval tudi SVM.

Vsi, ki bi želeli izvedeti več o delovanju, namenu in predstavnikih Sveta Vlade RS za mladino, lahko odprete naslednjo povezavo.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.