Domov Preložen rok v natečaju Prostovoljec leta
18.03.2020

Preložen rok v natečaju Prostovoljec leta

Naknadna opomba: Rok za prijave je bil kasneje preložen na 12. maj 2020.

Vse organizacije in posameznike, ki so razmišljale o prijavi prostovoljcev ali projektov v natečaj Prostovoljec leta, obveščamo, da je rok za prijave preložen na 21. april 2020. Če se bo pokazala potreba, da rok preložimo na še kasnejši datum, bo rok ponovno preložen.

Ker želimo vsem zainteresiranim omogočiti sodelovanje v natečaju, pogoje natečaja prilagajamo vsem potencialnim prijaviteljem. To v prvi vrsti pomeni, da bo rok najverjetneje preložen tako, da ne bo potekel v času izrednih razmer, ko so mnoge institucije (delno) zaprte. Druga bistvena zadeva pa je, da lahko izjavo pri prijavah prostovoljcev izpolnite vsak posebej (prijavitelj posebej in prostovoljec posebej; ni treba na istem listu) in vsak posebej pošljete po e-pošti (na prostovoljec@mss.si). Izjava je lahko fotografirana s telefonom oz. skenirana.

Natečaj bo v vsakem primeru izveden, le dokončna časovnica še ni znana. Zaključna prireditev natečaja bo izvedena v terminu in v obliki, kot bodo to dovoljevale razmere v državi.

Vse o natečaju najdete tu.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.