Domov Poziv za udeležbo na dogodku v Sarajevu – zaključni dogodek Map the Gap
20.02.2020

Poziv za udeležbo na dogodku v Sarajevu – zaključni dogodek Map the Gap

Mladinski svet Slovenije išče kandidata/-ko, ki bi sodeloval/-a v projektu MAP the GAP: Ways of enhancing youth participation in local comminities in se udeležil/-a zaključnega dogodka projekta MAP the GAP, ki bo potekal v Sarajevu od srede, 25. marca, do ponedeljka, 30. marca 2020.

Mednarodni projekt MAP the GAP je namenjen spodbujanju participacije mladih v lokalnih skupnostih in reševanju problemov s katerimi se mladi soočajo v lokalnih okoljih. V okviru projekta smo ustvarili dva vodiča: prvi je namenjen spodbujanju lokalnih iniciativ na področju razvoja lokalnih mladinskih politik, v drugem vodiču pa so opisani načini pridobivanja sredstev za izvedbo projektov. Ustvarili smo tudi digitalno platformo, ki je plod ustvarjanja na dveh mednarodnih dogodkih oziroma hackatonih in je bila preizkušena in promovirana v vseh državah, ki sodelujejo v omenjenem projektu. Platforma je namenjena sodelovanju vladnega, nevladnega in zasebnega sektorja z mladimi na lokalni ravni.

Predviden je tudi zaključni dogodek projekta, ki bo potekal v Sarajevu. V Sarajevu bomo tekom štirih delovnih dni evalvirali izvajanje in dosežke projekta ter predstavili digitalno platformo na nacionalni konferenci na kateri bodo prisotni lokalni odločevalci ter predstavniki nevladnih organizacij in podjetij.

V projektu sodelujejo še Vijeće mladih Federacije Bosne in Hercegovine, Europejska Fundacja Razwoju Czlowieka, Crnogorski omladinski forum, Narodni Parlament – Association People’s Parliament, Omladinski savjet Republike Srpske, Association Young European Federalists – Macedonia, Toy Genclik Dernegi in Zona Franka.

Kako se lahko prijavite?

Za participacijo na zaključnem dogodku projekta v Sarajevu iščemo še enega udeleženca/-ko. V Sarajevo bomo odšli iz Ljubljane v sredo, 25. marca 2020, ter se vrnili iz Sarajeva v ponedeljek, 30. marca 2020. Od  26. marca do 29. marca do predvideni štirje delovni dnevi. Kriti so stroški prevoza, nastanitve in prehrane. Izbrani udeleženec/-ka se mora pred odhodom seznaniti s potekom projekta in končnimi produkti ter sodelovati na predvidenih aktivnostih v Sarajevu. Kandidati/-ke morajo biti starejši od 18 let.

Prijavite se lahko z izpolnjeno elektronsko prijavnico do nedelje, 8. marca 2020. V elektronski prijavnici navedite zakaj ste primeren/-na kandidat/-ka za udeležbo na zaključni konferenci ter opišite svoje izkušnje na področju lokalnih mladinskih politik in mladinskega dela.

Več o projektu si lahko preberete na: https://mss.si/wp/novice/zakljucen-hackaton-v-projektu-map-the-gap/.

Za več informacij in morebitna pojasnila lahko pišete na e-naslov dominik.derencin@mss.si ali pokličete na tel. št.: 01 425 60 55.

Datoteke - prenesi na klik

017-20-Poziv_za_udeležence_Sarajevo_Final_event.docx
99.928 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.