Domov Poziv k udeležbi na evropski mladinski konferenci v Zagrebu
15.01.2020

Poziv k udeležbi na evropski mladinski konferenci v Zagrebu

Poziv k udeležbi

Evropska mladinska konferenca

Korak naprej za podeželsko mladino – Kako izboljšati pogoje za življenje mladih na podeželju?

9. – 11. marec 2020, Zagreb, Hrvaška

 

Vabimo vas k prijavi za sodelovanje na evropski mladinski konferenci, ki bo potekala med 9. in 11. marcem 2020 na Hrvaškem. Iščemo enega mladega delegata/ko, ki bo v spremstvu dveh predstavnikov mladih in dvema predstavnikoma Urada Republike Slovenije za mladino na konferenci na Hrvaškem zastopal Slovenijo. Tokratna konferenca bo obravnavala temo »Korak naprej za podeželsko mladino –  kako izboljšati pogoje za življenje mladih na podeželju?«

Evropska mladinska konferenca poteka vsakih 6 mesecev, v državi, ki je predsedujoča svet EU in na njej sodelujejo predstavniki iz vseh držav EU. Na evropski mladinski konferenci mladi in odločevalci skupaj oblikujemo ključna priporočila za izboljšanje stanja mladih, kar se na evropski ravni uresničuje na različne načine. Na takšen način mladim omogočimo vključenost v procese odločanja.

Stroški nastanitve, prevoza in prehrane so kriti v celoti. Več informacij o mladinskem dialogu najdete na: wwm.mss.si.

Več informacij o evropski mladinski konferenci v Zagrebu in prijavnem procesu najdete v priponki.

Kaj je vaš prvi korak?

V kolikor se želite prijaviti na Evropsko mladinsko konferenco do ponedeljka, 3. februarja 2020 izpolnite elektronsko prijavnico, kjer navedete zakaj ste primeren kandidat/ka za udeležbo na evropski mladinski konferenci in svoje izkušnje na področju mladinskega dialoga.

Za več informacij in morebitna pojasnila se lahko obrnete na naslov ana.stromajer@mss.si ali pokličete na 01 425 60 55 (Ana).

 

Datoteke - prenesi na klik

poziv-k-sodelovanju_EMK_Hrvaška.pdf
472.166 KB
Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.