Domov Maja Hostnik o učinkih mladinskega dela
04.09.2020

Maja Hostnik o učinkih mladinskega dela

Na Mladinskem svetu Slovenije izvajamo promocijo učinkov mladinskega dela. Širši javnosti želimo predstaviti različne učinke mladinskega dela in njihov pomen na posameznika in družbo. V ta namen smo mlade, ki imajo izkušnje z mladinskim delom, pozvali, da nam zaupajo, kaj jim je mladinsko delo prineslo, kako jih je oblikovalo in vplivalo na njihovo življenje. 

V novem videu mag. Maja Hostnik, direktorica Mreže MaMa, predstavi učinke mladinskega dela in poudraja: “Mladinsko delo omogoča, da delaš to kar želiš za svoje vrstnike in nato za mlade in se že v rani mladosti krepiš! #vednomlad”. Maja Hostnik je že 15 let aktivna v mladinskem delu, delovala je v različnih organizacijah: Mlada liberalna demokracija, Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje, Mreža MaMa. Prostovoljno je delovala 5 let in nato 10 let profesionalno.

Na spletni strani mss.si uporabljamo piškotke predvsem za boljše delovanje strani in prijetnejšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.